Asigurari raspunderi civile
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > Informatii asigurari de raspunderi civile

Informatii asigurari de raspunderi civile

Fiecare din noi poate gresi, provocandu-i altei persoane un prejudiciu material sau chiar o vatamare corporala. De aceea e bine sa stii ca printr-o Asigurare de Raspundere Civila poti limita efectele negative ale  faptelor tale, astfel incat o clipa de neatentie sa nu-ti marcheze situatia economica sau cariera.

Asigurarile de raspundere civila imbraca diferite forme si acopera riscurile specifice fiecarei activitatii sau profesii:


Raspunderi profesionale

Indierent daca esti medic, avocat, contabil, manager sau chiar broker de asigurare, erori se pot intampla. Asigurarea de raspundere civila profesionala iti va permite sa-ti continui afacerea fara urmari grave. Obiectul asigurarii il constituie acoperirea daunelor cauzate beneficiarilor serviciilor profesionale, …

Detalii Detalii


Alte tipuri de raspundere civila

Suntem rapunzatori pentru faptele noastre fata de clientii, angajatii si colaboratorii nostri, si fata de orice alta persoana cu care intram in contact. 1. Asigurarea de raspundere a transportatorului in calitate de caraus, pentru marfurile transportate (C.M.R.) Aceasta polita este …

Detalii Detalii2 comentarii la Informatii asigurari de raspunderi civile

 1. Ioana Pahom spune:

  Mi-am luat de curand un caine si as vrea sa stiu in ce conditii imi pot face o asigurare de raspundere civila pentru el.

  Multumesc anticipat.

  • Zurich Broker spune:

   Buna ziua,

   Asigurarea de raspundere civila se adreseaza proprietarilor de caini periculosi si agresivi. Acestia sunt clasificati conform legii in doua grupe:

   1. Caini de lupta si atac, asimilati prin caractere morfologice cu caini de tipul Pit Bull, Boerbull, Bandog si metisii lor.

   2. Caini din rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitane, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobanesc Caucazian, Cane Corso si metisii lor.

   Pentru a va putea face o asigurare de raspundere civila pentru caini periculosi si agresivi trebuie sa detineti un asemenea caine care sa fie inregistrat la Asociatia Chinologica Romana, sa aiba un carnet de sanatate si un numar de identificare aplicat prin tatuare sau microcip.

   Aceasta asigurare acopera riscurile de vatamare corporala si deces provocate accidental tertilor de cainele asiguratului, survenite ca o consecinta directa a neglijentei sau imprudentei asiguratului in calitatea sa de proprietar si pentru care acesta este raspunzator in baza legii.

   Despagubirile acordate includ sumele pe care asiguratul e obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare pentru prejudiciile cauzate si cheltuielile de judecata.

   Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Va multumim,
   Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>