Asigurari raspunderi civile
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > Raspunderi civile profesionale – reduceri de pana la 60%

Raspunderi civile profesionale – reduceri de pana la 60%

Aceasta campanie este valabila pentru politele de raspundere profesionala ale Carpatica Asig, achizitionate pana pe 31 ianuarie 2011. Categoriile de asigurati carora li se adreseaza aceasta asigurare sunt avocati, contabili si experti contabili, notari, executori judecatoresti, practicieni in insolventa, cadre medicale si auxiliare (medici si asistenti medicali), operatori de transport rutier.

Durata asigurarii trebuie sa fie 1 an, iar riscurile acoperite sunt: pierderi financiare datorita exercitarii necorespunzatoare a activitatii de baza (malpraxis), cheltuielile de judecata facute de persoana pagubita si de asigurat, daca acesta a fost obligat sa plateasca despagubirile.

De asemenea, achizitionarea unei polite RCA de la Carpatica Asig impreuna cu o asigurare de raspundere profesionala iti garanteaza un pret special.

Asigurarea de raspundere civila nu este singura asigurare pentru care companiile acorda reduceri in aceasta perioada. Aici gasesti toate promotiile la asigurari RCA, politele CASCO si asigurarile facultative de locuinta.2 comentarii la Raspunderi civile profesionale – reduceri de pana la 60%

  1. Andra S. spune:

    Am o intrebare despre asigurarile de raspunderi civile, primele pot fi platite si in rate, sau trebuie platite odata pe an?

  2. Zurich Broker spune:

    Primele pot fi platite fie in rate, fie printr-o singura plata, anticipata si integrala. In cazul in care alegi sa achiti prima in rate, avansul trebuie sa fie achitat anticipat fata de intrarea in vigoare a politei.

    Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>